Bäddfräsar & Golvverk

SHW_Logo_cmyk.jpg

SHW Werkzeugmaschinen GmbH

SHW står för mycket mer än "bara" bra maskiner.


SHW Werkzeugmaschinen GmbH är en av världens ledande tillverkare av bäddfräsar och är en internationellt erkänd specialist för maskinbearbetning. Bland detaljerna som SHW:s maskiner producerar finner man stora detaljer för maskin och industrikonstruktioner, stora diesel motorer, turbiner eller tung fordonsindustri. Med SHW:s unika fräshuvud och extremt låga energiförbrukning och all deras expertis inom området garanteras en kompromisslös precision som alla kunder kräver.

Basen för deras expertis, vilken säkert är unik inom området, är över 70 år av maskinteknisk erfarenhet - och en tradition som sträcker sig ända tillbaka till 1300- talet.

SHW:s maskiner står för och är, högsta kvalitét- "made in Germany". Kvalitéten skapas inte bara under produktionen av maskiner, utan finns med under utvecklingsstadiet. Genom att kontinuerligt göra egna tekniska framsteg skapas större fördelar för att leverera maskiner i framkant till våra kunder. Dettas speglas i SHW:s många patent som visar på deras tradition om hur viktig utveckling är för dem. De ser också produkt och prestanda som en oskiljbar enhet. Vad deras 230 anställda levererar är alltid ett komplett paket: maskin och service, från utveckling till produktion, och allt från en enda källa - direkt från tillverkaren.

 

Informationsblad